Autor: Informer.rs

31.08.2022.

11:04

Foto:

Magazin

LEONARDO DIKAPRIO JE TEŽAK 300 MILIONA DOLARA, A SVAKU DEVOJKU OSTAVLJA KADA NAPUNI 25 GODINA! Najpoželjniji neženja Holivuda živi u LUKSUZU, ali ne može da se SKRASI

Leovo bogatsvo se procenjuje na neverovatnih 300 miliona dolara. Vlasnik je skupih nekretnina, a pored skupih jahti, automobila i vila koje poseduje, glumac ima i svoje ostrvo. 

Milioni, avioni, kamioni

U Kaliforniji je potrošio oko  5,2 miliona dolara na rezidenciju u Palm Springsu, koja poseduje spa-centar, teniski teren, šest spavaćih soba, osam kupatila i veliku gostinjsku kuću. 

U njujorškom Grinič vilidžu kupio je i stan u vrednosti od 10 miliona dolara. Poseduje kuću u Malibuu, ali i stan u Njujorku u vrednosi od 8 miliona dolara.

Na prvi pogled Leo živi život iz snova, a žena ga obožavaju. Preoteklih godina menjao je žene, koje, kako mnogi tvrde, lične tipski jedna na drugu. Sve su mršave, vitke, manekenke i poneka brineta, među kojima je bila bivša Kamila Morone.

Informer

Leo Dikaprio

Žene ga vole

Dikaprio je uvek bio na meti kritika jer je imao mlađe žene pored sebe, ali i zbog toga što se svaka veza završavala onda kada njegova izabranica napuni 25 godina.

 - Može se reći da sam sreću dobio na rođenju, a kasnije se to samo nastavilo. Moji roditelji su neverovatni ljudi. Raskinuli su kada sam imao godinu dana. Ali nikada, nikada se nisam osećao kao da živim u nepotpunoj porodici. Tata je uvek bio tu, i zajedno su me odgajali. Verovatno zato što su hipici - rekao je on.

Još kao mali dečak, Dikaprio je imao svoje snove i maštao da jednog dana postane glumac.

 - Odlučio sam da postanem glumac sa pet godina. I roditelji su me poslušno vodili na razne časove, na beskrajne audicije, prilagođavali svoj raspored mom. Mama je samo rekla: "Ti nikome ništa ne duguješ, možeš to da zaustaviš u svakom trenutku - otkrio je glumac i dodao:

I tata me je tešio posle neuspeha. Jednom sam briznuo u plač kada su me još jednom odbili, a on je rekao tako ubedljivo:

"Jednog dana ćeš dobiti ulogu. Nemam sumnje!"

Obogatio se posle "Titanika"

Leo je stekao veliku slavu u filmu Titanik, a zatim su usledili hitovi kao što su "Avijatičar", "Krvavi dijamant", "Vuk sa Vol Strita", "Povratnik" i mnogi drugi filmovi.

Glumac je ponovo na meti kritika javnosti jer mu je propala još jedna veza i to sa manekenkom koja je skoro proslavila svoj 25. rođendan, čime je potvrdio slutnje iz Holivuda da je i ovaj odnos osuđen na propast kada Kamila napuni određeni broj godina.

Leo i Kamila upoznali su kada je ona imala samo 10 godina i to preko kolege Al Paćina, koji se tada zabavljao sa njenom majkom.