31.08.2022.

18:58

Foto:

Magazin

PROCURILA VEST DA SE SILVESTER STALONE RAZVODI, a pre samo par dana je objavio OVE ZAJEDNIČKE FOTKE! (FOTO)

Kao bomba je odjeknula vest da se čuveni holivudski glumac Silvester Stalone i njegova supruga Dženifer Flavin, razvode nakon 25 godina braka.

Iako je glumac u maju ove godine, čestitao svojoj dragoj godišnjicu najdivnijim rečima, izgleda su njihove razmirice bile nepremostive.

- Srećna 25. godišnjica mojoj neverovatnoj supruzi. Nema dovoljno reči da se opiše šta je ova neverovatno nesebična, posvećena, strpljiva žena značila za naše živote i samo bih voleo da proslavimo još još 25! Hvala dušo - napisao je Stalone svojevremeno na društvenoj mreži Instagram.

Ipak, da stvari nisu toliko strašne, pokazuje i njegov nedavni potez, kada je objavio par zajedničkih fotografija sa suprugom i njihovom ćerkom Sofijom.

Informer

Silvester Stalone

Naime, Sofija je pre par dana napunila 26. godina, a tata joj je javno čestitao, objavivši na svom Instagramu niz fotografija.

Na nekim fotografijama je Sofija bila sama, na nekim su bili njih dvoje, ali Stalone je objavio i par slika na kojima je i njegova supruga, tj. Sofijina mama od koje se trenutno i razvodi.

- Veoma srećan zakasneli rođendan, mojoj posebnoj ćerki Sofiji - napisao je Stalone uz fotografije, a ćerka je ostavila jednostavan komentar:

- Hvala tata - dodavši i srce.

Evo i kako je to izgledalo:

BONUS VIDEO: