07.09.2022.

07:20

Foto: Shutterstock

Magazin

PORODIČAN TIP, AVANTURISTA, ŽELJNI NEŽNOSTI? Krvna grupa otkriva kakvi ste u vezi!

Veruje se da krvna grupa može da pokaže kakav je neko u ljubavnoj vezi, pa proverite da li u ovim navodima ima neke istine:

A

Iako muškarci sa ovom krvnom grupom nisu na prvi pogled privlačni ženama, kad ih osvoje, do izraza dolaze svi njihovi kvaliteti. Privatni su, ali i posvećeni i verni partneri.

Žena ove krvne grupe je delovaće hladno, a ustvari je veoma osetljiva. Karakteristično za oboje jeste spremnost da se žrtvuju za porodicu.

B

Na prvi pogled deluju povučeno, a zapravo su veoma intrigantni. Žene znaju šta hoće od partnera, a to su nežnost, posvećenost i odanost, kao i stalni dokazi ljubavi. I muškarci i žene se teže odlučuju na brak.

Međutim, kada se muškarci sa B krvnom grupom jednom zaljube i skrase, spremni su da urade sve za svoju ženu.

Informer

veza

0

Brak i porodica su veoma važni ženama sa 0 krvnom grupom. Potom su u stanju da vladaju iz senke, ubirajući profesionalni uspeh preko svojih muževa. Muškarci su takođe vezani za porodicu, ali se bore protiv svakodnevne monotonije i neprestano traže nova uzbuđenja.

AB

Žene ove grupe vole avanture, pa i takve partnere. Ipak, kada osete da više ne mogu da kriju svoje emocije, sklone su tome da pobegnu. Muškarci su izuzetno šarmantni, ali odmereni.

BONUS VIDEO: