10.09.2022.

22:44

Foto:

Magazin

DA LI SAM STVARNO KRIV? Imao je ŠEMU s devojkom, a ona ga sad optužuje da ju je ISKORISTIO - ko je u pravu?

Jedan dečko je na sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, podeli jednu svoju nedoumicu, a tiče se njegove "kombinacije":

- Imao sam odnose sa jednom devojkom, ali sam joj od početka dopisivanja rekao da ne želim vezu sa njom i ona je to navodno prihvatila. Onda je počela da mi šalje poruke za laku noć i dobro jutro, itd. Nakon nekog vremena sam joj rekao da prestane to da radi i prestala je. Imali smo prijateljske razgovore nakon toga i spavali smo još par puta. Onda sam upoznao curu koja mi se zaista svidela i hteo sam prekinuti razgovore i viđanja sa ovom, koja mi je bila šema, na šta se ona naljutila i rekla mi je da je varam. Fino sam joj rekao da nismo nikada bili u vezi i da je od početka znala da smo zajedno samo zbog akcije i ako to nije želela, onda nije trebalo da pristane. Onda je počela da plače i rekla mi je da sam je iskoristio i da sam hladan i odvratan. Da li sam stvarno ja kriv? Smatram da sam joj jasno dao do znanja da ne želim vezu sa njom - pitao je ovaj dečko, a onda su usledili komentari:

- Pa tehnički i jesi i nisi. Iako ja lično osuđujem i ne podržavam se*s kombinacije, ti si joj opet naglasio i bio otvoren. Ali iskreno moje mišljenje je da ti je jedina greška što si nastavio kontakt s tom devojkom, kad si već video da se vezala za tebe. Trebalo je tu odmah da presečeš i da se više ne viđate, ni prijateljski, ni nikako. Jer realno je očekivati ovakav ishod i da će se samo vezivati sve više ako nastavite, koliko god ona poricala.

Informer

veza

- Brate mili, nema tu puno filozofije. Kres šema je kres šema. Ja sam je takođe jednom imala, trajalo je to nekih 8 meseci. Našao lik curu, prekinuli mi to naše, i opet dobro, nema tu ljutnje. Mislim da je ona računala da će kres da se pretvori u vezu, dešava se to nekad.

- Ovo se dečko zove manipulacija. Želiš se*s ali ste uredno "prijateljski" razgovarali i tako si održavao kontakt sa njom. Ne pravi se nevešt.

- To se zove fatalna ljubav, tebi se fatalo, ona se zaljubila.

- Jesi kriv, jer emocije ne funkcionišu po ugovoru. Sebično je emotivno povređivati drugu osobu, radi sopstvenog kratkotrajnog zadovoljstva. S obzirom da se toliko zaljubila, postojala je emotivna manipulacija u ovom odnosu.

Šta vi mislite, da li je kriv?

BONUS VIDEO: