18.09.2022.

13:28

Foto:

Magazin

NEVOLJE U RAJU! Manekenka posle RAZLAZA od legende NFL-a viđena u SUZAMA!

Brazilska manekenka Žizel Bundšen (41) viđena je kako uplakana priča mobilnim telefonom nakon što su objavljene vesti da ona i njen suprug, igrač NFL-a, Tom Brejdi (45) imaju bračnih problema i više ne žive zajedno. Manekenka je viđena u izrazito emotivnom stanju dok je šetala parkom pored reke Hadson u blizini stana u Njujorku kojeg deli s Brejdijem, piše SixPage

- Žizel je sama šetala zapadnim delom grada i plakala dok je razgovarala mobilnim - rekao je izvor. Drugi izvor smatra da je pričala Brejdijem koji je trenutno u Bakanirs kampu za treniranje u Tampi. Treći pak izvor tvrdi da je bila uzrujana zbog njenog intervjua koji je u utorak izašao u časopisu Elle

- Žizel je htela da intervju bude o njenoj karijeri i njenom radu na zaštiti okoline. Ali fokus je bio samo na njenim izjavama o Tomu - tvrdi izvor. 

Žizel je u intervjuu za časopis rekla da je zabrinuta oko povratka svog supruga na teren nakon što se prvobitno povukao prošle zime.

- Ovo je vrlo nasilan sport, a ja imam decu i volela bih da on bude prisutniji kod kuće. Stalno sam razgovarala s njim o tome. Ali na kraju, smatram da svako mora da donese odluku koja njemu odgovara. I on treba da slediti svoju sreću - ispričala je Žizel. 

Žizel i Tom u braku su od 2009. godine i imaju troje dece, sina Džeka (15), sina Bendžamina (12) i ćerku Vivijen (9). 

- Odradila sam svoj deo kako bih ga podržala. Preselila sam se u Boston i koncentrisala sam se da stvorim sredinu ispunjenu ljubavlju za moju decu i podupirala sam njega i njegov san - objasnila je Žizel kako je sopstvenu karijeru stavila na pauzu zbog porodice. 

Brejdi je u utorak u svom 'Let's go!' podkastu sa suvoditeljem Džimom Grejem primetio da su decenije igranja u NFL-u imale uticaj na njegove prioritete.

- Nisam proslavio Božić 23 godine i nisam obeležio Dan zahvalnosti 23 godine, nisam slavio rođendane s ljudima do kojih mi je stalo, a koji su rođeni od avgusta do kraja januara. I ne mogu da idem na sahrane i venčanja - rekao je Brejdi. 

- Mislim da dođe trenutak u vašem životu kada kažete: ‘Znaš šta? Zasitio sam se i ima dovoljno vremena da nastavim dalje, da pređem u drugu etapu života' - dodao je.

Tagovi:
Žizel Bundšen suze Tom Brejdi poznati razlaz