19.09.2022.

14:04

Foto: Instagram/royal_family_history

Magazin

SLIČNI ŠEŠIRI I NAKIT S TUŽNOM PRIČOM! Evo kako su se obukle Kejt Midlton i Megan Markl za sahranu kraljice Elizabete! (FOTO)

Sahrana kraljice Elizabete druge otpočela je u Vestminterskoj opatiji, mestu gde se kraljica krunisala iudala za princa Filipa. Pretpostavlja se da će sahrani prisustvovati oko 2.000 zvanica iz celog sveta, uključujući brojne kraljevske porodice, svetske vođe, predsednike i premijere.

Naravno, na sahranu su stigle i Kejt Midlon sa decom, kao i Megan Markl, a mnogi su obraćali pažnju upravo na njihov svedeni stajling.

Njih dve su bile besprekorno elegantne, ali je i ovaj put Kejt pobrala više simpatija i to zbog nakita koji je nosila. Ona je nosila bisernu ogrlicu u tri niza koja je bila deo lične Elizabetine kolekcije, a još tužniju notu dodala je zahvaljujući minđušama sa dijamantima i biserima, koje su, kako navode britanski mediji, nekada pripadale princezi Dajani. 

Luksuzna kaput-haljina A kroja, sa širokim pliseom u donjem delu i salonke od prevrnute kože u crnoj boji, stoje joj besprekorno, pa mnogi već komentarišu kako je Megan ostala u drugom planu.

Megan je stigla u crnoj haljini i crnim štiklama, uz šta je iskombinovala šešir u istoj boji. 

Ono što je ostalo primećeno jeste da su obe imale šešire sa velikim obodom i da su bili poprilično slični.

Evo i kako su izgledale:

BONUS VIDEO: