21.09.2022.

14:31

Foto:

Magazin

MUŠKARAC GA ZLOSTAVLJAO KAD JE BIO DETE! Metju Mekonahi otvorio dušu o teškom detinjstvu i UCENI!

Metju Mekonahi je nedavno govorio iskreno o preživljavanju se*sualnog napada, kao tinejdžer.

Glumac je rekao da neće dozvoliti da ga zlostavljanje i ucenjivanje zbog se*sa slome. Nakon što je o tome pisao u svojoj autobiografiji iz 2021. godine, "Zeleno svetlo", glumac je odlučio je da će dati više detalja o svojoj prošlosti i nekim zabrinjavajućim iskustvima, za koje odbija da dozvoli da ga definišu.

Kada je imao 15 godina, Mekonahi je bio ucenjen da izgubi nevinost.

- U to vreme sam bio siguran da idem u pakao zbog predbračnog se*sa - otkrio je Mekonahi u intervjuu sa Grejemom Bensingerom. - Ali sada sam samo siguran, da se nadam da to nije slučaj.

Kako je rekao, ponekad bi poželeo da suočio sa ucenjivačevim blefom, priznajući da često nije vredno toga.

Kada je imao 18 godina, napao ga je stariji muškarac, u zadnjem delu kombija.

Mekonahi je napisao da ga je čovek onestvestio i maltretirao, ali je uspeo da se osvesti i izbori da se izvuče, pre nego što se situacija pogoršala.

- Neću se plašiti veza, jer je moje prvo iskustvo bila ucena - rekao je glumac

- A ako nastavljam, neću dozvoliti da me pobedi. Reći ću: Neću dozvoliti da to pobedi moj osećaj poverenja u ljude i "Ne, mogu da imam zdrav odnos. Oko toga se ne može pregovarati. Ne.

Informer

Metju Mekonahi

Metju Mekonahi kaže da ga je tata od malih nogu učio važnosti pristanka.

- Pa, roditelji su me učili, savetovali me o poštovanju žene, poštovanju odnosa, poštovanju se*sualne intimnosti, poštovanju prostora - rekao je.

Otac mu je ovako govorio:

- Sine, kao muškarac u situaciji, ako ikada osetiš devojku, ženu, oklevaj, stani - objasnio je Mekonahi.

Zahvaljujući savetu svog oca, rekao je da je i dalje u stanju da ima "zdrave se*sualne odnose" sa ženama koje nisu bile "ružne", i to sve nakon zlostavljanja koje je doživeo.

- Posle toga sam mogao da imam zdrave intimne odnose i da imam devojke koje su mi se dopadale i kojima sam se ja dopadao, i polako smo se zbližili i bilo je lepo i nespretno, i sve te stvari, ali nije bilo ružno kao što je bilo - rekao je misleći na ucene.

Čini se da je to zaista funkcionisalo, s obzirom na to da je Mekonahi još uvek srećno oženjen svojom ženom 10 godina, brazilskom manekenkom Kamilom Alves, sa kojom ima troje dece, prenosi yourtango.com.

BONUS VIDEO: