26.09.2022.

13:43

Foto: printscreen instagram

Magazin

PRVI BELAC? Kloi uhvaćena u PRISNOM zagrljaju sa PREZGODNIM italijanskim glumcem! (FOTO)

Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan (38) u Milanu je uhvaćena u zagrljaju glavnog glumca Netfliksovog filma '365 dana'. Mikele Morone (30) i Klou viđeni su zajedno tokom i nakon revije 'Dolce & Gabbana', gdje su dizajneri i njena sestra Kim Kardašijan predstavili svoju novu kolekciju. Kloi se uvek zabavaljala isključivo sa Afroamerikancima i svojevremeno je izajavila da nikada u životu nije videla polni organ koji pripada belom čoveku.

Na događaju su Kloi i Mikele, koji je javnosti najpoznatiji po ulozi Masima u italijansko-poljskom filmu '365 days', koji je prošle godine osvojio titulu najgledanijeg filma na Netfliksu, sedili jedno pored drugoga, blizu Kimine dece i majke Kris Džener.

Zgodni Italijan je zatim na svom Instagram profilu objavio i fotku s Kloi koja je nastala iza kulisa revije. Zagrlio je oko struka i činilo se da joj šapuće nešto na uvo ili samo upija njen miris.

Informer

Zagrljaji i šaputanja 

Fotka je postala viralna, kao i video koji su podelili obožavatelji, a koji prikazuje njihov ponovni prisni susret na after partiju. Par je tako podstakao glasine o romansi.

Kloi je nedavno dobila drugo dete putem surogat majke s bivšim partnerom Tristanom Tompsonom (31) koji ju je nekoliko puta prevario.