Autor: Informer.rs

29.09.2022.

09:20

Foto:

Magazin

BIVŠI ČLAN SAJENTOLOŠKE CRKVE OTKRIO ŠOK DETALJE! Evo šta su uradili Tomu Kruzu i Nikol Kidman

U knjizi je navedeno da je Kruz snimao film u Londonu i da je počeo da ignoriše pozive vođe sajentološke crkve Dejvida Miskavigea.

Zbog toga je Dejvid poslao glavnog operativca crkve da izvrši "reviziju" glumca kako bi bio razuman i rešio se negativnih uticaja.

- Kruz je polako povučen nazad u svet sajentologije - napisao je Rinder - a to je izazvalo udaljavanje od njegove supruge Nikol.

Nikol je bila pretnja za crkvu

Rinder je napisao u knjizi da je Nkol posetila crkvu nekoliko godina pre udaje za Toma, ali da nikada nije bila zainteresovana za dešavanja unutar organizacije.

Informer

Nikol i Tom sa princezom Dajanom

- Da nije bila gospođa Kruz nikada ne bi mogla da uđi na više nivoe u crkvi, nivoi tzv. operativnih tetana, zbog porodične veze sa psihijatrijom (otac Kidmanove je bio psihijatar) - rekao je autor i dodao da su vođe crkve smatrali Kidman kao pretnju i negativan uticaj na glumca.

Prisluškivanje telefona

Autor knjige je takođe napisao su iz sajentološke crkve unajmili privatnog detektiva koji je špijunirao Nikol i prisluškivao njene telefonske razgovore.

Sajentološke crkva je odmah reagovala na navode iz knjige.

- Crkva nikad nije naredila ili sudelovala u bilo kakvom ilegalnom prisluškivanju. Majk Rinder je nepopravljivi lažov koji želi da profitira na laži. Živi od toga što predvodi maltretiranje svoje bivše crkve i njenog vođe kroz lažne policijske izveštaje, propagandu i lažne priče u medijima  - rekli su za Page Six.

bonus video: