02.10.2022.

14:36

Foto:

Magazin

OTIŠLA JE PO DETE U VRTIĆ I UBRZO PRIMILA POLICIJSKI POZIV! Umešala se i SOCIJALNA SLUŽBA, a evo šta se dogodilo! (VIDEO)

 

Možda ste nekada i čuli ovakve priče, ali uvek mislite da tako nešto ne može vama da se dogodi. Upravo to je mislila i Brijana Dankin, koja je, želeći da učini drugarici uslugu, preuzela pogrešno dete iz vrtića i čak ga dovela kući.

Brijana je na društvenoj mreži TikTok otkrila kako se sve izdešavalo:

Ona je otišla u vrtić, gde im je dala svoje ime i ime deteta, koje su čak dva puta proverili. Nakon provere, predali su joj dete i onda je vozila 20-ak minuta do kuće. Kada je počela da priprema užinu za decu, starije dete je izašlo iz sobe i reklo da ne zna ko je to.

Brijana je odmah uzela mobilni i videla poruku od mame, koja je napisala da je uzela pogrešno dete iz vrtića. 

Nakon toga je devojka primila poziv i od policije, pojedini zaposleni su bili otpušteni, a takođe je dala izjavu i centru za socijalnu pomoć.

Brijana je takođe istakla da ju je pogrešno dete, kada je izašlo iz sobe, nazvalo mama i trčalo joj u susret. 

Oba deteta zapravo imaju jedinstvena imena, ali su se nalazila u različitim sobama, pa je tako došlo do zabune. 

Naravno, ubrzo su počeli i komentari da se nižu:

- To je 100 posto krivica obdaništa! Imam toliko pitanja!

- Apsolutno je u obdaništu problem. Ako neko koga ne prepoznajemo pokupi dete, moramo da proverimo njegovu vozačku dozvolu i da se uverimo da je njegovo ime na listi odobrenih - napisao je drugi korisnik.

- Želim da znam zašto se klinac samo složio sa tim i nije to dovodio u pitanje, čak je ušao u pogrešnu kuću - rekao je treći.

Šta vi mislite o ovome, da li bi moglo vama da se desi?

BONUS VIDEO: