08.10.2022.

09:57

Foto: Instagram/valeria_lukyanova21

Magazin

ZOVU JE ŽIVA BARBIKA! Danas se trudi da izgleda kao lutka, a priznala je da se bavila VEŠTIČARENJEM!

Rođena Ukrajinka, Valerija Lukjanova, poznata i po svom duhovnom imenu Amatue, proglašena je živom Barbikom, ali mnogi nisu znali da je imala veoma burnu prošlost.

Ona je držala predavanja o metafizici u Ezoteričkom centru u Moskvi, snimala video-snimke o duhovnom vođenju, a priznala je i da se susretala sa veštičarenjem. Pored toga, Valerija je nekada pripadala kultu puštanja krvi.

Jednom prilikom je na svom Instagramu objavila fotografiju, na kojoj se vidi da je kao dete izgledala drastično drugačije. Volela je gotiku i praktikovala satanističko veštičarenje, sa kojim ju je, kako je navela, upoznala njena majka.

Takođe je pripadala "Crvenom zmaju", poznatoj satanističkoj sekti u Odesi u Ukrajini, pod imenom Nahema (anđeo prostitucije u jevrejskoj mitologiji). Ona više nije deo kulta, ali je ostaje prijatelj sa njegovim vođom, navodi lipstickalley.com.

Valerija je isticala da je na sebi radila samo grudi, međutim mnogi nisu uvereni da je to istina, navodeći da izgleda kao da je vadila rebra, ali i sređivala nos.

Barbika tvrdi da je za njen izgled zadužena samo genetika i ishrana, tačnije voćni sokovi i sirova riba kojom se hrani.

Kako vama deluje?

BONUS VIDEO: