17.10.2022.

09:26

Foto: pexels.com

Magazin

U RANCU KOJI NOSI NA POSAO, NAŠAO SAM KONDOM! Jedan muž je u AGONIJI, zbog supruge traži savet - "Da li me vara"?

Na jednom sajtu koji se bavi anonimnim objavljivanjem ispovesti, čovek je podelio svoju nedoumicu vezano za situaciju u kojoj se našao sa svojom ženom. 

Naime, on je pronašao kondom u njenom rancu za posao, pa sada ne zna kako da se postavi:

- E ovako. Slučajno sam kada mi je supruga rekla da iz njenog ranca, koji stalno nosi na posao izvadim upaljač, našao kondom. Naši inače stoje na posebnom mestu, odakle ih uzimamo i koristimo. Inače kondom iz ranca je iste marke kao i ovi što koristimo. Da li možda ponekad uzima za svoje potrebe sa strane? Nemam pojma. Evo već nekoliko dana samo o tome razmišljam. Pokušao sam da razgovaram sa njom nekoliko puta, ne direktno u vezi sa tim, da bih video njeno mišljenje, ali je uvek bilo ono "napad je najbolja odbrana". Inače imamo malu decu. Dajte neki savet - napisao je ovaj čovek, a onda su usledili i komentari:

- Evo vrlo jednostavno objašnjenje: Možda je nekad kad ste negde putovali, uzela za vas i niste iskoristili i jednostavno ostao tu. Upravo razmišljam, ja iz istog razloga imam 3 u radnom ruksaku, a već godinama suprug i ja ne koristimo kondome, jer ja koristim pilule i sad da on to nađe i da razmišlja isto kao i ti, propade naš brak, a ja u životu nisam pomislila na prevaru, a da ne kažem da sam je počinila.

Informer

kondomi

- Pa može biti to što misliš a i ne mora. Ako ne praktikujete se*s van kuće, onda ne vidim razlog zašto bi ona to nosila sa sobom u rancu? Da sam na tvom mestu, ja bih je direktno pitao, baš da vidim kakav će biti njen odgovor.

- Taj kondom nekako označi, da možeš da ga prepoznaš, proveri na nekoliko dana, ako nađes drugi, vara te, ako taj stoji non stop, to znači da ga slučajno nosi, ako odjednom primetiš samo da ga nema, otvoreno je pitaj "gde si potrošila onaj kondom što ti je bio u tašni" i vidi reakciju. Svakako prati broj tih vaših kod kuće, koje kupujete.

Šta biste mu vi savetovali?

BONUS VIDEO: