01.11.2022.

17:19

Foto:

Magazin

ZBOG NJEGA SE ODREKLA GLUME I POVUKLA IZ JAVNOSTI! Slavna glumica je u skladnoj vezi sa kolegom, ali NE ŽELI DA SE UDA!

Iako ih retko viđamo u javnosti, to ne znači da ljubav između njih dvoje ne postoji, a Eva Mendez je odlučila da karijeru glumice zameni svojom najvećom životnom ulogom - ulogom majke. Kada je u braku s Rajanom Goslingom dobila dve ćerke, nekadašnja zvezda u usponu izabrala je da se u potpunosti povuče iz javnog života.

Evu Mendes ne možete videti na crvenom tepihu, na dodelama prestižnih nagrada ili bilo kojim značajnim događajima, jer nekadašnja glumica uživa u porodičnom životu van vidokruga paparaca.

Informer

Eva Mendez

- Ono što ljudi ne znaju o meni je da ja zaista uživam da budem kod kuće. Umesto da se slikam po crvenom tepihu, obožavam da provodim vreme sa svojim curicama kod kuće - rekla je svojevremno Eva.

Takođe, kako je jednom rekla u intervjuu za strane medije, roditeljstvo joj je promenilo život.

- Roditeljstvo je promenilo moj život. Trebalo je to preživeti. Upravo izlazim iz te faze preživljavanja, polako opet počinjem da se osećam kao osoba koje ima svoje ja - rekla je pre dve godine u intervjuu.

Eva je jednom prilikom otkrila i šta misli o instituciji braka, te da bračna zajednica, u formalnom smislu te reči, nema veliki značaj u njenom životu.

- To je veoma zastarela, arhaična kreacija - rekla je ona.

- Brakovi su nekada bili vezani za imovinu. Koliko je to neromantično? Muž i žena, to su veoma neseksi reči. - 

Informer

Eva je potom istakla i da voli starije parove koji nisu u braku.

- Zapravo mislim da je veoma seksi kada si sa nekim u pedesetim ili šezdesetim i možete da kažete: To je moj dečko. -

BONUS VIDEO: