13.11.2022.

13:10

Foto: Reuters

Magazin

RASKOŠNO venčanje! UDALA se TIFANI, najmlađa ćerka Donada TRAMPA! (FOTO)

Tifani Tramp (29), ćerka Donalda Trampa (76) udala se za milijardera Majkla Bulosa s kojim je u vezi dve i po godine. Najmlađa Trampova ćerka blistala je u venčanici modnog dizajnera Eli Saba, a i njen novopečeni suprug odlučio se za njegovu kreaciju. Svoju ljubav krunisali su brakom na porodičnom imanju na Floridi.

Informer

Tifani Tramp i Majkl Bulos

Osim mladenaca koji su nosili kreacije kultnog dizajnera, u njegovoj toaleti blistala je i mladina majka Marla Mejpls (59), dok je kuma, poput ostalih deveruša u dugim plavim haljinama, bila mladina polusestra Ivanka Tramp. 

Zvezda večeri, Tifani, elegantnu haljinu punu šljokica upotpunila malim decentnim belim buketom, dok joj je talasasta kosa bila slabodno puštena. Imanje je bilo raskošno uređeno s belim cvećem, a torta za par napravljena je po uzoru na onu koju su imali Donald i Mejps. 

Dan pre ceremonije, porodica je organizovala zabavu u Majamiju, samo nekoliko kilometara dalje od imanja njenog oca Donalda Trampa na Floridi. 

Tifani i Majkl u vezi su od 2018. godine, a milijarder je zaprosio mladu u januaru 2021. u vrtu Bele kuće dijamantskim prstenom od 13 karata.

Više fotografija možete pogledati 0VDE

Tagovi:
foto poznati Donald Tramp venačanje Tifani Tramp Majkl Bulos