Autor: Informer.rs

24.11.2022.

08:54

Foto: Reuters

Magazin

BEKAMOV SIN PROGLAŠEN NESPOSOBNIM! SVI mu se SMEJU, a evo i zbog čega (VIDEO)

Bruklin Bekam, sin Dejvida Bekama i Viktorije Bekam, na sve načine pokušava da se istakne i promoviše svetu, ali većina komentariše da njegov talenat ne postoji.

Bruklin godinama pokušava da pronađe sebe, kao i mnogi drugi mladi ljudi. Naslednik Bekamovih je zaradio ne tako laskavu titulu "nesposobnog sina" pokušavajući da se bavi različitim poslovima, a sve se to neslavno završilo.

Brukllin je odlučio da nas počasti novim spotom u jednom engleskom pabu u Los Anđelesu, a ovoga puta je odlučio da podeli savete kako se prave poznati kokteli. Bekam je najavio da će praviti svoja dva omiljena pića, džin tonik i martini.

- Volim da eksperimentišem, volim da pokušavam da napravim nova pića, neke nove recepte, znate da sam malo lud u kuhinji. Ranije sam voleo da idem u pab sa prijateljima, ali sada sam oženjen i prijatelji mi dolaze i spremam im večeru i koktele - rekao je.

Koristio je uobičajene sastojke poput nane, limete, ruzmarina i krastavca, kao i džin i tonik. Nikoga nije impresionirao, pa je ubrzo kritikovan na društvenim mrežama.

"On je ludak u kuhinji. Kakav tip."

"Hej Brukline, molim te daj mi svoj recept za pravljenje ovog leda, izgleda fantastično"

"Ovaj čovek postaje parodija"

"Ova porodica će učiniti sve za novac, ma koliko se sramotili"

"Još uvek nisam uspeo da shvatim da li je Bruklin Bekam trolovao nas ili smo mi njega", nizali su se komentari.

bonus video: