23.11.2022.

16:34

Foto:

Magazin

NAKON 7 GODINA VEZE MORAM DA STAVLJAM KONDOM! Dečko je pitao da li je njegova situacija normalna, a OVAKVE odgovore NIJE očekivao!

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, muškarac je podelio svoju dilemu vezanu za korišćenje kondoma sa devojkom, sa kojom je već dugi niz godina u vezi:

- Da li je normalno da nakon 7 godina veze moram još stavljati kondom? Ne pije kontracepciju radi alergije. Ima produžene menstrualne cikluse - napisao je ovaj dečko, a onda su usledili i komentari:

- Ko sve danas upraznjava se*sualne odnose majko mila, koji primitivizam. Pitaš da li je normalno? Dala bih ja tebi da piješ pilule za kontracepciju i ugrozavaš svoje zdravlje i hormone, raspoloženje i sve da pretumbaš. Naravno da treba uvek da koristiš zaštitu, sem ako nećeš da ostane trudna i nećete decu. Pri svakom odnosu koristi kondom, to ti kažem kao lekar. Neverovatno je da toliko ima sebičnih muškaraca, kojih nije briga za zdravlje svog partnera, a 7 godina su u vezi. Šta sve žene trpe.

- Normalno je da koristiš kondom, do momenta dok ne poželite decu. Čitaj dobro, poželite, ne dok ih ti ne poželiš.

Informer

ljubav

- Pa eto, mogao si u 7 godina već sto puta otići na vazektomiju, pa nisi. Prema tome - da, moraš.

- Radije ne bih više u životu imala se*s, nego pila tablete. Svaka cura koju znam, a da ih je pila, imala je posle ozbiljne nuspojave. Zašto bi mi žene ugrožavale svoje zdravlje, radi vašeg zadovoljstva.

- Ova ispovest je čisti odraz muškaraca i toga kako gledaju i koliko ne poštuju žene (čast izuzecima, kojih je jako malo). Mene bi bilo sramota da sam muško, pitati ženu da pije tablete i još uz to, ne daj bože, ljutiti se ako neće. Vi niste svesni koliko posledica takve tablete donose i kako je ženama to teško. Vama staviti kondom je najlakša stvar, a opet vam teško. Ako ste alergični, imaju da se kupe i posebne, ali onda niste bezobrazni prema nama, to je vaš problem.

Šta vi mislite o tome?

BONUS VIDEO: