Autor: Informer.rs

02.12.2022.

20:00

Foto: Pixabay

Magazin

ZANIMLJIVOSTI O ROĐENIMA U JANUARU MESECU! Ako su dečaci, češće su levoruki

Rezultati studije sa ovom temom, pokazali su da su januarska deca manje nervozna, i da su takva i kad odrastu. Kada je u pitanju zdravlje, mogu da imaju problema sa dijabetesom jer je, prema ovom istraživanju, povećan rizik od ove bolesti povezan sa manjkom sunčeve svetlosti tokom poslednjih meseci trudnoće, što je uobičajeno kod "zimskih" trudnoća i beba.

Informer

Ako su dečaci, češće su levoruki

Studija sprovedena u Beču pokazala je da dečaci rođeni u novembru, decembru i januaru imaju veće šanse da budu levoruki, dok devojčice rođene tih meseci veoma retko imaju tu osobinu.

Evo kakve još osobine dele osobe rođene u januaru.

Samostalnost

Oni su ozbiljniji i odgovorniji od ostalih čak i u detinjstvu. Kasnije se ističu kao vođe. Imaju urođeno samopouzdanje, tvrdoglavi su, teško veruju drugima i zato vole sve da rade sami.

Kreativnost

Imaju izražen smisao za humor, koji nekada prelazi i u sarkazam. Smatraju da nije sramota ne znati nešto, lukavi su i kreativni.

Ljubav

Uživaju u zaljubljenosti, ali ne govore preterano o njoj i svojim osećanjima. Ako ste u vezi sa osobom rođenom u januaru, pokazaće vam da vas voli.

bonus video: