Autor: Informer.rs

09.12.2022.

11:04

Foto: APfoto

Magazin

MEGAN MARKL POKAZALA LICE BEZ ŠMINKE! Osvanuo ŠOK SNIMAK - dokumentarac zbog kojeg DRHTI KRALJEVSKA porodica izazvao BURNE reakcije (FOTO)

Kraljevska porodica je izjavila da neće gledati seriju, a mnogi smatraju da je ovo novi udar na dvor.

Javnost je imala priliku da vidi Megan i Hari u drugačijem izdanju, a najviše pažnje privukao je momenat kada je ona u opuštenom izdanju, bez šminke.

Megan je u seriji u potpuno drugačijem izdanju u odnosu na ono koje imamo priliku da vidimo u javnosti. Na sebi nije imala dizajniranu garderobu, već se pojavila u kućnom izdanju i sa peškirom oko glave.

FOTOGRAFIJU MEGAN BEZ ŠMINKE POGLEDAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Imala je farmerke i košulju, a kako je oprala kosu, na sebi je imala i peškir, a lice je bilo bez trunke šminke.

Javnost je imala podvojene reakcije na njeno prirodno izdanje.

 - Stvarno želim da pređem na drugu stranu svega ovoga. Ne znam više šta da kažem. Nažalost, nas koji sve ovo treba da izdržimo, oni nas uništavaju -  reči su koje je Megan izgovorila na datom snimku, a onda se rasplakala.

"Lepa žena, ali ružna duša", "Izgleda isto kao i kada je bila dete, ali izgleda da je kozmetičkim putem sklonila pegice", "Najbelja osoba iz mešovitog braka koju sam video", "Niko ne može da napravi svilenu trobidu od svinjskog uva, pa ni tvoja šminkerka, Megan", samo su neki od na hiljade komentara na ove fotke Megan u prirodnom izdanju.

bonus video: