Autor: Informer.rs

14.12.2022.

11:20

Foto: AP/Photo

Magazin

BIO SAM SIGURAN DA SAM SA DRUGE PLANETE! Popularni glumac otkrio da je mislio da je VANZEMALJAC, a onda je otišao u ORDINACIJU i saznao...

Govoreći za časopis Rampstyle, otvorio se o svom detinjstvu, pa je rekao da je imao problema u odnosima s ljudima jer je bio "društveno nespretan".

 - Bio sam šokiran onog dana kada sam kao dete otišao u ordinaciju i saznao da imam normalne organe i normalne kosti. Bio sam siguran da sam sa druge planete - prepričao je Kejdž.

Nikolas je rekao kako ga je njegova "društvena nesnalažljivost" nadahnula da nastavi karijeru glumca.

Informer

Nikolas Kejdž

Uz to što je imao poteškoća u povezivanju sa drugim ljudima, Dejvid Bouvi iz filma "Čovek koji je pao na Zemlju" ga je motivisao da postane glumac. Kejdž, ujedno i dobitnik Oskara, tokom godina je dospeo je na mnoge naslovne strane zbog ekscentričnih priča o njegovom životu.

Nije hteo da bude "tatin sin"

Nikolas Kejdž je rođen kao Nikolas Kim Kopola u porodici italijansko-nemačkog porekla koja je kroz generacije bila povezana sa filmom i umetnošću, navodi Wikipedija.

Čuveni režiser Fransis Ford Kopola je Nikolasov stric. 1983. godine je dobio ulogu u filmu svog strica "Rumble Fish". Zbog hejterskih komentara da je ulogu u filmu dobio zbog porodičnih veza, a ne zbog talenta, Nikolas je promenio prezime iz Kupola u Kejdž.