15.12.2022.

10:00

Foto: Shutterstock

Magazin

OVO NIJE OČEKIVAO! Dečko otkrio da je u vezi skoro godinu dana, a da ga je devojka ODBILA kad joj je tražio jednu stvar!

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, dečko je podelio svoju situaciju, koja ga je bacila u razmišljanje.

Radi se o tome da je već određeno vreme u vezi sa devojkom, ali ona ne želi da proslave Novu Godinu zajedno:

- Sa devojkom sam 11 meseci i na moje pitanje da provedemo Novu godinu zajedno, odgovorila je da ide sa drugaricama u klub, jer su se dogovorile da nijedna ne ide sa dečkom, a pritom joj dolazi drugarica iz Nemačke. Ne znam šta da mislim - napisao je ovaj dečko, a onda je dobio i nekoliko komentara:

- Sve to je trebalo ranije da ti kaže i da te pita da li ti je ok tako. Ako nije, onda treba da nađete kompromis. Čudna mi je rečenica da su se dogovorile da idu bez momaka. Malo si joj nebitan u celoj priči, ne pitaš se ništa.

Informer

proslava Nove godine

- Jao sigurno imaš 15 godina i NG je nešto vrlo bitno. Ali nije, izlazak kao izlazak. Odrastite, pokušaj naći kompromis, ti izađi sa drugarima, idite posle ponoći i čestitajte jedno drugom... Ako ste zajedno i dalje imate prijatelje, ne morate raditi baš sve zajedno.

- Ni nemoj da misliš, šut karta.

- Misli da ste zajedno ni godinu dana, ali nisi joj baš ni bitan, pa ti vidi.

- Katastrofa.

- A šta tebi tačno nije jasno?

Šta vi mislite o ovome? Da li parovi moraju da proslavljaju praznike zajedno? 

BONUS VIDEO: