Autor: Informer.rs

18.12.2022.

12:12

Foto: AP/Photo

Magazin

PRVI SNIMAK SINA POZNATOG PARA! Kažu da je ISTI MAJKA! (VIDEO)

Pop ikona Rijana je podelila na TikTok-u video njenog preslatkog sina kako se kikoće. Sve vreme je cičao i zevao u auto sedištu gde se videlo da se osećao prijatno sa smeđim šerpa ćebetom i pokušavao je da zgrabi telefon - kao da želi da ga pojede!

- Pokušavaš da dobiješ mamin telefon? Oh vau...oh vau - upitala ga je. Mnogi komentarišu da  mališan, čije ime nije poznato, mnogo liči na majku.

Vest o njenoj trudnoći prvi put je otkrivena javnosti kada su se pojavile fotografije trudne Rijane i repera ASAP Rokija u Njujorku. Pevačica je go stomak pokazala u potpunosti ispod ružičastog kaputa, koji je bio zakopčan samo na vrhu, dok je šetala sa partnerom Harlemom. Preslatki poznati par je duže vreme čuvao srećnu vest u tajnosti!

Par koji se zabavlja dve godine, pričao je o tome kako je bilo izazovno zadržati u tajnosti trudnoću od svojih najbližih prijatelja. Čim se pročulo, Rijana je ponosno isticala njen rastući stomakom u najneverovatnijim stajlinzima, što je izazvalo mnogo komentara.

- Ona je modna ikona i smatra da je pokazivanje trudničkog stomaka jedna od najlepših stvari koje može da uradi kao mama. Rijana se ne plaši da sve to ponosno pokaže - objasnio je izvor blizak pevačici, prenosi nam Hollywood life.