Autor: Informer.rs

21.12.2022.

09:28

Foto:

Magazin

KONAČNO REŠENA MISTERIJA! Evo zbog čega je Džek morao da umre u Titaniku (VIDEO)

 - Napravili smo naučnu studiju kako bismo celu ovu stvar zaustavili i jednom zauvek joj zabili kolac u srce. Obavili smo temeljnu forenzičku analizu sa stručnjakom za hipotermiju koji je reprodukovao splav iz filma -  otkrio je Kameron.

On je pojasnio tu analizu.

 - Uzeli smo dvoje kaskadera iste telesne težine kao Kejt i Leo. Stavili smo ih u ledenu vodu sa senzorima svuda okolo, kao i unutar njih, i testirali smo jesu li mogli da prežive, koristeći razne načine. Odgovor je bio da nije bilo šanse da su oboje ostali živi. Samo jedna osoba je mogla da izvuče živu glavu, objašnjava reditelj-  pa nastavlja:

 - Džek je trebalo da umre. Oni su kao Romeo i Julija. To je film o ljubavi, požrtvovanosti i smrti. Ljubav se meri žrtvom… Možda nakon 25 godina više neću morati da se nosim sa ovim -  rekao je Kameron.

On je najavio i kako će nakon sprovedene analize napraviti nešto "posebno" što će se prikazati u februaru, kada se poklapa restauracija "Titanika" koja bi trebalo da bude prikazana u bioskopima 2023. godine.

Glumac Leonardo Dikaprio koji je danas jedan od najuspešnijih u Holivudu, proslavio se ulogom u filmu "Titanik", a reditelj Džejms Kameron otkrio je da je on zamalo ostao bez te uloge zbog svog ponašanja.

bonus video: