22.12.2022.

23:30

Foto:

Magazin

OVAKO TREBA DA IZGLEDATE AKO ŽELITE DA SE UDATE ZA MILIONERA! Vodič iz 1964. godine daje DETALJNO UPUTSTVO!

Kako bi poboljšale svoj izgled, žene se danas podvrgavaju raznim tretmanima, pa i plastičnim operacijama.

Međutim, kako ranije ovaj vid ulepšavanja nije bio dostupan, postojale su druge metode, koje su navodno davale rezultat.

Ipak, nekim ženama cilj nije bio samo da izgledaju bolje, već da zahvaljujući tome privuku milonere i da se udaju, o čemu svedoči i vodič u "Frederick’s of Hollywood" magazinu iz 1964. godine

"Polica" grudnjak

Ideja iza ovog grudnjaka je da grudi izgledaju podignuto i čvrsto kao da "stoje na polici" što bi trebalo da rasplamsa maštu svakog muškarca koji vas pogleda.

Brus na naduvavanje

Danas postoji tendencija povećavanja grudi kroz razne estetske operacije, ali u vreme o kome pišemo, to nije bila opcija, pa je postojalo drugačije rešenje. U pitanju je "brus na naduvavanje" koji je činio da grudi žene koja ga nosi vizuelno izgledaju veće. Ovo grudnjaci dolazili su u različitim oblicima, pa je bilo onih koji imaju bretele koje savršeno pirjanjaju za telo, obični "push-up" grudnjaci i brusevi za gola leđa.

Sunđeri za zadnjicu

Da bi se žene "udale za milionera", potrebno je da koriste sunđere za uvećanje zadnjice.
"To dodaje oblinama... i to na pravim mestima! Tokom proteklih deset godina, "Frederick"-ovi postavljeni opasači su prirodu činili boljom. Ako vam treba pomoć, nabavite je već danas", piše u vodiču u "Frederick’s of Hollywood" magazinu.

BONUS VIDEO: