Autor: Informer.rs

02.01.2023.

08:12

Foto: Printscreen You Tube Cinemamusical

Magazin

OBOŽAVALI SMO GA U FILMU SAM U KUĆI, A DANAS IZGLEDA POTPUNO DRUGAČIJE! Slava mu je UDARILA u glavu, pa je postao ZAVISNIK od droge, a pogledajte da li biste ga sada PREPOZNALI (FOTO)

Prvi praznični klasik je snimljen 1990. godine, a filmski serijal je proslavio Mekolija Kalkina koji je igrao dečaka Kevina Mekalistera koji brani kuću od provalnika.

Ne prođe nijedna godina, a da tokom praznika ne odgledamo reprizu (po ko zna koji put) nekog dela čuvenog filmskog serijala, svima nam omiljenog prazničnog.

Mekoli Kalkin bio je dečja zvezda, ali je upao u svet droge i alkohola i odavno više ne liči na onog dečaka, a o njegovom sunovratu brujali su svi svetski mediji.

Zvezda filmova "Sam u kući" u prošlosti je imao problema s zavisnošću, a teške trenutke proživljavao je nakon raskida ljubavne veze s Milom Kunis, kojoj prekid nije tako teško pao kao njemu i ubrzo se zaljubila u glumca Aštona Kučera s kojim je i danas.

Ipak, reklo bi se da se Mekoli sa godinama vratio u normalu, jer danas živi miran, porodični život sa sinom i vernicom Brendom Song.

bonus video: