02.01.2023.

12:44 >> 12:51

Foto: printscreen instagram

Magazin

'ŠTIKLE? Pa, ona ima SAMO 8 GODINA!' Slavne dame izazvale BURNE REAKCIJE javnosti! (FOTO)

Ćerka bivšeg šefa Formule 1 Bernija Eklestona, Tamara Ekleston (38), uskladila je prazničnu modnu kombinaciju s ćerkama, ali su na porodičnoj fotografiji mnogi pratioci ubrzo primetili jedan bizaran detalj.

Tamara je pozirala zajedno sa suprugom Džejem Ratlandom i dve ćerke koje su nosile crvene haljine, a osmogodišnja Sofija je, na iznenađenje mnogih, obula sandale sa visokim potpeticama. Mlađa devojčica bila je u naručju oca, dok je starija ćerka pozirala u štiklama kao i njena majka.

"Smešne cipele za dete", "Lepe fotografije, ali te cipele su za starije devojke. Od njih su je sigurno bolele noge", bili su samo neki od komentara.

Pratioce je bez teksta ostavila i Kim Kardašijan, kada je objavila prazničnu fotografiju na kojoj pozira s decom u šljokičastim kombinacijama.

Najviše pažnje privukla je Nort Vest (9) koja se slikala u sandalama sa visokim potpeticama i baš kao i Sofija Ekleston, izazvala brojne komentare. Brojni pratioci poznatih dama smatraju da to jednostavno nije primereno njihovom uzrastu. 

Nedavno se na meti sličnih komentara se našla i 11-godišnja Harper, ćerka Viktorije i Dejvida Bekama, koja je pozirala u dekoltiranoj haljini sa čipkastim uzorkom. 

Odevna kombinacija izazvala je burne reakcije pratioca koji su njenim roditeljima poručili da je takav izgled degutantan i neprimeren za taj uzrast deteta.