Autor: Informer.rs

07.01.2023.

16:00

Foto: Shutterstock

Magazin

BELA KOŠULJA NA 23 NAČINA! Poznata STILISTKINJA otkriva kako da je KOMBINUJEMO! (VIDEO)

Bela košulja nikada ne izlazi iz mode, zato bi svaka žena trebalo da je ima u ormanu.

Poznata stilistkinja Trini Vudal je iskoristila običnu belu košulju i pokazala čak 23 savršenih načina kako je možemo nositi. Zaboravite na kupovinu deset različitih komada odeće, videćete da je tajna samo u dobrim trikovima.

Njen snimak na Instagramu je inspirisao mnoge da sa jednim komadom iznesu nekoliko stajlinga, a sigurno smo da svi imaju ovaj modni detalj u svom ormanu.

Sara-Džejn Danksanson, poznatija pod imenom Trini Vudal, rođena je 8. februara 1964. godine. Ona je stilista i žena koja je sa svojom najboljom prijateljicom Suzan Konstantin početkom 2000. u Engleskoj napravila prvi šou koji se bavio modnim preobražajima i to pred kamerama.

Naime, Trini Vudal i Suzan Konstantin su presretale žene na ulicama Londona i predlagale, kupovale sa njima u buticima i pomagale da promene svoj zapušteni izgled. Emisija "What not to Wear" je doživela svetsku slavu, a navodni razlaz najboljih drugarica se desio zbog toga što su obe razvile zavisnost prema drogama i alkoholu. One su pored televizijske emisije, napisale i dve knjige o savetima o modi, koje su takođe jako dobro prošle kod publike. I danas su najbolje prijateljice, ali obe se slažu da više nikada neće raditi ništa zajedno. Razlog je i dalje nepoznat.

Poznata je vlasnica kozmetičkog brenda 'Trinny London', ali ne može da živi bez mode i to je razlog zašto svakog dana na svom Jutjub kanalu i Instagramu izbaci klip vezan za neki trik ili savete kako da nosimo garderobu. Veliki je pobornik održive mode, retko ide u šoping i trudi se da kupuje samo kvalitetne komade koje neretko pronalazi i u tržnim centrima po veoma pristupačnim cenama. 

Njen moto, kada je kupovina u pitanju, je taj da ne kupuje komad sa kojim ne može da napravi makar 10 različitih kombinacija. Voli boje, stalno eksperimentiše sa krojevima i skuplja nakit preko četrdeset godina.