11.01.2023.

17:09

Foto:

Magazin

ŽIVOT MI SE RASPADA! Ljubavnica optužila ženu da je naterala muža da joj napravi dete - LAGAO JE OBE!

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, osvanula je priča žene, koja je na jedan težak način saznala da je suprug vara, a pritom je ona u drugom stanju:

- Muževljeva koleginica mi je na Instagramu poslala dugu i uvredljivu poruku, u kojoj je rekla da sam ja zlo i da neću uspeti da rastavim nju i mog supruga šta god pokušala. Nije mi ništa bilo jasno, ali na kraju svega, ovo je priča: moj muž je imao aferu sa njom i govorio joj je da se ja i on razvodimo i da nismo u dobrim odnosima, da uopšte nemamo intimne odnose (ništa od toga nije bila istina). Onda sam ja na Instagramu izbacila sliku ispod koje piše kako sam ponovo trudna i da čekamo drugo dete i ona je tu poludela i misli da sam ja svog supruga naterala da mi napravi dete, da bih pokušala njima da uništim vezu. Ukratko, žena nije normalna, moj muž je ološ, a ja sam u četvrtom mesecu trudnoće i život mi se raspada - napisala je ova žena, koja je dobila i nekoliko komentara:

Informer

poruke

- Ta ljubavnica je glupa kao k***c, a muž ti je pravi jadnik.

- Uvek se oko ološa borite, umesto obe da ga šutnete.

- A u sestro.

- Ne zna se ko je gori ološ, ona ili on. Na žalost, neće se on promeniti.

- Au, šta sam pročitala. Pokušaj da se distanciraš od svega, kako bi trudnoća prošla bez stresova pogubnih za bebu. Čuvaj se!

- Imas 5 meseci da svoj život promeniš, bez muža ološa, naravno.

Šta biste joj vi posavetovali?

BONUS VIDEO: