11.01.2023.

22:50

Foto: Instagram/officialfrandrescher

Magazin

IMAMO ISTE OŽILJKE, TU SU ČIPOVI! Čuvena glumica iz serije "Dadilja", ubeđena da su nju i bivšeg muža OTELI VANZEMALJCI!

Fren Drešer je upoznala Pitera Marka Džejkobsona kada su zajedno bili u srednjoj školi, a par se venčao 1978, da bi se ipak, 1999. razveli.

S obzirom na to koliko su bliski ostali, moglo bi se reći da je njihova veza bila sudbinska, a Fren svakako tako misli, i zasluge pripisuje posetiocima sa druge planete, verujući da su ih oni spojili.

Ona je 2012. rekla za "HuffPost" da su nju i Pitera oteli vanzemaljci, kada su bili deca.

- Znate, smešno je zato što smo Piter i ja videli vanzemaljce pre nego što smo se poznavali, dok smo radili istu stvar, vozili se putem sa našim očevima - rekla je ona i dodala:

- Oboje smo bili u srednjoj školi. Nekoliko godina kasnije, upoznali smo se i shvatili da imamo isto iskustvo. Mislim da smo nekako programirani da se sretnemo. Oboje imamo ovaj ožiljak. To je potpuno isti ožiljak na istom mestu.

Drešerova je rekla za medije da Džejkobson ne deli njeno uverenje i da joj je rekao da je sigurno opekla ruku ili je nekako povredila i tako dobila ožiljak. Ali ona ostaje sigurna da je to dokaz njene otmice.

Rekla sam mu:

- To je ono što su nas vanzemaljci programirali da mislimo. Ali zaista, tu je čip.

BONUS VIDEO: