12.01.2023.

19:25

Foto:

Magazin

MOJ SIN JE NAPUMPAO NEKU SPONZORUŠU! Žena otkrila KAKO je rastavila devojku od svog mezimca, a ona je čak i ABORTIRALA!

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, žena je otkrila nedavnu situaciju koju je imala sa svojim sinom.

Zapravo, sudeći po njenim rečima, spasila ga je jedne sponzoruše:

- Moj sin je napumpao neku sponzorušu, koja se nadala da će živeti od mog novca i novca mog supruga. Moj sin ima 19 godina i studira, vozi kola koja smo mu mi kupili i živi u stanu koji smo mi kupili. Ona ima 28 godina i odmah je htela da se useli sa njim. Fino smo rekli sinu da nam vrati ključeve od stana i ključ od kola i da ima mesec dana fore da se zaposli i da nađu novi stan. Naravno sponzoruša, kada je to čula, odmah ga je ostavila i abortirala je. Htela je sve na gotovo, neće da radi i da se muči. Naš sin je ljut na nas i ne vidi da je ona htela da ga iskoristi, da bi sebe obezbedila. Zaista ne volim da sudim drugima, ali ona je izoperisana od glave do pete. Ogromne grudi, ogromna usta. Oblači se kao da glumi u filmovima za odrasle. A još ne radi, ko joj je platio sve te operacije? Odmah se iz aviona vidi da je ili prostitutka ili da ima sponzore - napisala je ova žena, a usledili su i komentari:

Informer

raskid

- A niste ga naučili kako se koristi kondom?

- A zašto je baš tu izoperisanu izabrao, a ne neku običnu? On je znao da takve traže novac, a ipak je poleteo za njom, dakle i njegova je krivica, a vi se ponašate kao da je napravila dete samoj sebi.

- Lepo si vaspitala sina, kakve devojke treba da gleda!

- Nije vas briga za unuče, dobar neki narod, familija za primer, bitno da pare imaju da pokriju svoje zlo.

- Mislim da ste postupili ispravno i spasili svog sina. Mlad je i razumeće vremenom zašto ste to uradili i oprostiće vam.

Šta vi mislite o ovome?

BONUS VIDEO: