25.01.2023.

19:58

Foto:

Magazin

RASKINULA ZBOG MAČETA! Devojka ostavila verenika zbog odnosa prema ljubimcu - takav će biti i sa decom!

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, devojka je sa čitaocima otkrila razlog zbog kojeg je raskinula sa svojim dečkom:

- Kad smo se verili i počeli zajednicki život, nabavili smo malo mače koje nije znalo ništa. Trebalo je strpljenja da nauči da koristi pesak i gde je pesak, da se odaziva na ime, da ne grebe nameštaj i slično. Bivši verenik nije imao strpljenja, derao se kao magarac i ponašao nezrelo, odmah sam znala ako je tako loš i bez strpljenja i brige prema mačetu, da će biti užasan roditelj našem budućem detetu i raskinula sam. Nisam se pokajala i predlažem svima da probaju pre braka zajednički život, sa kućnim ljubimcem - navela je ova devojka, kojoj su ostavili i nekoliko komentara:

- Neka si, dobro si postupila. Ko ne voli životinje,ne voli ni ljude. To je tako.

- Veću glupost nisam pročitao.

- Suprug i ja ne volimo životinje u kući, ali smo zato divni roditelji. Tako da ne mora svako voleti životinje. Volim da ih vidim, ali se ježim kad ih dodirnem.

Informer

ljubimci

- Baš ste većina ograničeni. Ni ja ne volim mačke, zapravo sam alergična na dlake životinja, ali imam psa maltezera, još od pre nego sam upoznala muža. On je strpljiv i sa psom i sa detetom. Ne morate strpljenje testirati samo sa mačkom, možete i sa drugim životinjama.

- Koji ste vi ograničeni balkoni. Devojka nije uporedila mačku sa detetom, nego njegovo ponašanje prema mačetu tj.nedostatak strpljenja. Ako nema strpljenja prema mačetu kojem treba 1-2 nedelje da nauči neke stvari, kako će imati strpljenja prema detetu. Nigde se ne navodi da on nije bio za udomljenje mačeta, nego je verovatno kao svaki Balkanac, očekivao da ga ne "oseti", kao što bi danas-sutra očekivao da ne oseti prisustvo deteta, ali da se broji da ga ima.

- Tačno tako. Mi smo isto uzeli mače,i moj tadašnji dečko, sadašnji muž je bio dobar prema njemu, čuvao ga lepo i ako je celog života više voleo pse. Tako je sada isti i sa detetom.

Šta vi mislite, da li je pokazatelj odnosa prema životinjama jednak budućem odnosu prema deci?

BONUS VIDEO: