30.01.2023.

16:09

Foto: Reuters

Magazin

Kad se SRETNU BIVŠA i SADAŠNJA žena! Keti Peri se izljubila sa Mirandom Ker! (VIDEO)

Pevačica Keti Peri i manekenka Miranda Ker srele su se na dodeli dvadesete G’Day USA Arts gala večeri u Los Anđelesu, koju organizuje udruženje američkih Australijanaca, a gde im se odaje počast za doprinos i uspeh u američkom šou biznisu. Ovogodišnja manifestacija bila je u znaku Olivije Njutn Džon, koja je preminula krajem prošle godine.

Keti i Miranda nisu izgledale srdačno samo na crvenom tepihu, dok su pozirale radoznalim fotoreporterima, već i na samom događaju. Ritualno su se izljubile, da ne pokvare jedna drugoj šminku, odmah nakon susreta (sudeći prema snimku u garaži), a kako je Miranda bila jedna od dobitnica nagrade te večeri, Keti je svesrdno podržala i uručila priznanje, piše Page six.  

Obe su, inače, izgledale gala, u skladu sa događajem. Peri je odabrala raskošnu metalik suknju u kombinaciji sa topom od istog materijala, a Miranda je obukla elegantnu belu haljinu bez rukava.

Moderna porodica

A da su bliske, prvi put je otkrila australijska manekenka, koja  je bila u vezi sa Orlandom Blumom od 2010. do 2013. godine i sa kojim ima jedanaestogodišnjeg sina Flina, u šouu Dru Barimor 2020. godine, otkrivši da su oni prava moderna porodica.

Deo te porodice je i Mirandin sadašnji suprug Evan Spigel, za kojeg se udala 2017. i sa kojim ima sinove Harta i Majlsa.

I Keti i Orlando imaju decu – njihova ćerka Dejzi rođena je 2020. Pevačica i glumac počeli su da se zabavljaju 2016, a verili su se tri godine kasnije.