Autor: Informer.rs

14.02.2023.

09:28

Foto: Tanjug/AP

Magazin

IMA MILIJARDE, A NOSI PATIKE OD 350 EVRA! Rijanin crveni kombinezon oduševio je sve, a ovaj detalj je malo ko primetio (FOTO)

Rijana je za nastup obukla crveni kombinezon, a preko njega je imala jaknu u istoj boji, koju je u jednom trenutku otkopčala i pokazala trudnički stomak. 

Čim je Rijana izašla na scenu, fanovi su se oglasili na društvenim mrežama kako bi pažljivo posmatrali svaki detalj njenog nastupa.

Ono što je malo ko primetio su patike brenda Salomon koje se, za razliku od prilagođenog Alaia kaputa ili kombinezona Loeve, danas mogu kupiti za samo 360 dolara (335 evra).

Rijanin veličanstveni nastup na Superboulu doprineo je tome da Solomon postane jedan od najpoželjnijih modnih brendova patika.


⁠Rijana je prva milijarderka i prva poznata trudnica koja je nastupila u poluvremenu najgledanijeg sportskog događaja u SAD. Poslednji milijarder koji je nastupio na Superboulu bio je Dr. Dre, ali Rijana je prva žena teška više od milijardu dolara čiji je nastup obeležio ovaj sportski događaj.