Autor: Informer.rs

21.02.2023.

17:20

Foto: printscreen instagram/laceywilddofficial

Magazin

MAJKA ŠESTORO DECE POTROŠILA MILION EVRA NA PLASTIČNE OPERACIJE! Tu se ne zaustavlja (FOTO)

Ova 'Barbika od milion dolara', kako je sama sebe nazvala, još nije gotova sa procedurama. Kaže da je postala zavisna od njih. Do sada je, između ostalog, napravila ogromne grudi koje joj pomažu u poslovima rijaliti TV zvezde, modela i glumice u niskobudžetnim filmovima. Planira da ih još malo ispravi.

Neke procedure nisu tekle glatko. Recimo, nakon povećanja grudi, jedan od implantata je pukao, pa je živela bez njega šest meseci.

– Sve je kasnilo zbog raznih ograničenja tokom pandemije. Tada sam dotaknula dno. Planiram da još malo poradim na sebi, ali upozoravam žene da toliki zahvati mogu biti veoma opasna igra. To vas može koštati života, ali i ušteđevine. Može te uništiti i progutati. Plastična hirurgija lako postaje zavisnost i opsesija – rekla je ona.

- Pokušajte da ostanete prirodni i verni sebi. Jednom kada postaneš ekstreman kao ja, nema povratka - dodala je ona.

Lejsi je priznala da je njen ekstremni izgled imao cenu.

- Da bi podržali moja poboljšanja, morali su da mi zašiju svinjsku kožu u stomak. Takođe, moram da spavam pod uglom od 30 stepeni da se ne bih osećala kao da se gušim - rekla je ona.

- Planiram još jedan estetski zahvat na grudima. Posle svega kroz šta sam prošla, shvatila sam da još jedna operacija grudi nije samo nešto što želim, već je neophodno da postignem svoje krajnje ciljeve i za sopstvenu bezbednost - otkrila je ona, a prenosi The Star.