Autor: Informer.rs

11.04.2023.

11:00

Foto: Printscreen You Tube CHANEL

Magazin

OVO ĆE BITI NAJPOPULARNIJI MODEL OBUĆE ZA PROLEĆNU SEZONU! Moderni u "slingbek" sandalama (VIDEO)

Čim grane sunce, obiđite radnje i nabavite novi par ako ih već nemate, jer je baš ovaj tip obuće, kako tvrde modni stilisti, vanvremenski.

Dobro se slažu sa skoro svim odevnim kombinacijama, od haljina i svilenih suknji, do širokih farmerki i kožnih pantalona.

One sa nižom potpeticom su udobne za ceo dan i nećete imati problema sa bolovima u nogama. Vizuelno ne skraćuju nogu, jer je kaiš pozadi, ali stopalo u njima izgleda manje i ženstvenije. Deluju veoma elegantno, a već ih ima u radnjama u raznobojnim kombinacijama.

Klasične crne i bež su obavezne u garderobi svake moderne žene, jer se pomoću njih i najjednostavniji izgled u farmerkama, majici i sakou podiže na nivo poslovnog i elegantnog.

Otkad je legendarna dizajnerka i osnivač brenda "Šanel" Koko Šanel kreirala "slingbek" sandale u dva tona, bež sa crnim vrhom, još 1957. godine, nikada nisu bile demode. Koko je te godine dobila prestižnu modnu nagradu "Najman Markus" u Dalasu, čime je postala modna ikona, pa su njene kreacije želele žene širom sveta.

Dvobojne "slingbek" cipele s neopterećujućom visinom pete šezdesetih i sedamdesetih bile su simbol elegancije. Nosile su ih Romi Snajder na prijemima, Brižit Bardo je igrala u njima, Džejn Fonda putovala..

Otad ih svake sezone modni dizajneri dodaju u svoje kolekcije. Izaberite model po svom ukusu!