10.05.2023.

17:12

Foto: Shutterstock

Magazin

DUŽNI SMO MOJIM RODITELJIMA, A ONA KUPUJE MARKIRANE CIPELE! Muž se požalio na ženino ponašanje, a onda dobio brutalne komentare!

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, čovek je podelio situaciju koju ima sa svojom ženom, a koja se tiče nejednake preraspodele plate:

- Besan sam na ženu jer je dobila opasnu povišicu na poslu i od toga je sebi kupila markirane cipele, torbu koja košta boga oca, i milion gluposti, a ovamo nam kola jedva rade, u stanu treba popravki, dužni smo mojim roditeljima koji su penzioneri itd. Na moje nezadovoljstvo je rekla da sam to isplatim (iako ona ima 3 puta veća primanja) i da su to njene pare i može s njima kako hoće, jer je vredno radila da ih zaradi. Ja razumem da je radila vredno ali i ja sam samo mi niko nije dao povišicu, i šta bi s onim da je sve u braku zajedničko - pitao je jedan čovek i dobio nekoliko komentara:

- Da muškarac ovako nesto kaže razapele biste ga, spominjali razvod, tužbe. Šta li očekujete da dobijete, kada ovako dajete? Muž i ja smo za 20 godina braka prošli svasta, ali uvek jedno drugome podrška. I uvek je sve bilo naše, i prihodi i dugovi i obaveze.

- Nikada nisam shvatala pojedine brakove. Muž i ja oboje radimo, novac je zajednički, nema tvoje moje.

Informer

kupovina

- Ja svojoj sam kupim šta joj treba i ne treba. Brate, žensko je, normalno da joj sve treba. Srećna žena jednako srećna kuća i onda sam i ja srećan. A i neće mi gospođa, kraj mojih zdravih ruku, hodati okolo svakakva.

- Izem ti to kad dvoje ljudi u braku imaju odvojene novčanike.

- Naravno da treba sebe da počasti. Pogledaj prvo koliko godina nije sebi kupila ništa i u kakvom su stanju stvari koje je ranije nosila. Povišice uključuju i viši nivo na poslu, neće na sastanke ići u izdanjima kojih se stidi. Takođe, povišica ostaje tu i dalje, možda je planirala od naredne plate da vraća dugove, ali je nakon kritika i takvog besa odlučila da svoj novac zadrži za sebe. I neka je!

Šta vi mislite o ovome?