Autor: Informer.rs

25.05.2023.

08:20

Foto: Printscreen You Tube OWN

Magazin

SNIMAK TINE TARNER O KOJEM NE PRESTAJE DA SE PRIČA! Ovako je kraljica rokenrola iznenadila Opru Vinfri za njen 50. rođendan (VIDEO)

Video prikazuje Opru koja je izgledala kao bilo koji drugi obožavalac dok je gledala Tinu kako izvodi svoju legendarnu pesmu "The Best".

Tina je doputovala iz Švajcarske kako bi nastupila u "The Oprah Winfrey Showu" 2004. godine povodom Oprinog 50. rođendana, prenosi Daily Mail.

Glumac Džon Travolta je najavio Tinin nastup, a publika je bila u transu.

 - Sledeće iznenađenje i dar stiže iz Švajcarske - počeo je Džon.

Opra je brzo shvatila ko je misteriozni izvođač kada je Džon nagovestio još jednu rečenicu, što je navelo voditeljku da iskoči iz svog sedišta i vrisne čim je shvatila da Tina u zgradi.

Rok legenda Tina Tarner preminula je juče u 83. godini nakon duge bolesti u svom domu u Kusnahtu kod Ciriha, u Švajcarskoj, saopštio je njen predstavnik za medije.

Na zvaničnom Instagram profilu svetske zvezde objavljena je vest o smrti pevačice

- Sa velikom tugom objavljujemo da je Tina Tarner preminula. Svojom muzikom i bezgraničnom strašću za životom očarala je milione fanova širom sveta i inspirisala zvezde sutrašnjice. Danas se opraštamo od drage prijateljice koja nam ostavlja svoje najveće delo: svoju muziku. Tina, veoma ćeš nam nedostajati - glasilo je u objavi.