28.05.2023.

20:00 >> 18:44

Foto: pexels.com

Magazin

ŽENE JE ČESTO KRITIKUJU Imala sam aferu sa 1000 oženjenih muškaraca, oni su najbolji u krevetu (FOTO)

Gvinet Li sebe smatra najpoznatijom ljubavnicom u Velikoj Britaniji. Jednom je prilikom trudna poznanica je čula da se viđa s oženjenim muškarcem i okomila se na nju. Udarila je i optužila da ljudima uništava porodice, ispričala je Gvinet. 

- Na sceni je toliko oženjenih muškaraca koji su potencijalni materijal za aferu - kaže Gvenet, koja vreme provodi između Londona i Kalifornije.

- Filmski producenti, finansijeri... samo su neki od muškaraca sa kojima se trenutno viđam, a svi žele drugu ženu - kaže on.

Ljudima je muka da stalno gledaju u svoje dosadne partnere, rekla je Gvenet, koja je procenila da ima hiljadu oženjenih ljubavnika.

- Muka im je od lica, muka od tela, muka od razgovora sa njima. To je kao pandemija... ko želi da provodi toliko vremena sa jednom osobom? – objasnila je.

- Ljubavnici mi kažu: 'Dosta mi je moje grozne i dosadne porodice', a ja saosećam - priča ona.

Udata žena koju je poznavala i koja je tvrdila da je imala aferu sa oženjenim muškarcem rekla je da je ostala sa mužem jer su zajedno činili dobar tim roditelja i zato što je brak finansijski imao smisla.

- Ali intelektualno i seksualno ne funkcionišu. Dakle, našla je ljubavnika koji je izvanredan u spavaćoj sobi i ja je razumem. Ljudima je potrebno ispunjenje svih njihovih potreba, a ne samo nekih - rekla je Gvenet za britanski San.

Na sastanku sam

Ona je rekla da je povratak u kancelariju i odlazak dece u školu i na fakultet omogućilo da se afere lakše dogode.

- Ljudi mogu da lažu i kažu da su na sastancima. U stvari, uskoro dogovaram sastanak sa svojim ljubavnikom, a on koristi baš ovaj izgovor – objasnila je ona.

- Njegova žena ne zna i nije me briga. Zašto bih se osećala krivom? Teret je na njemu, a ne na meni – dodaje.

Gvenet, koja je ranije bila udata, rekla je da je malo verovatno da će ikada više imati dugogodišnjeg partnera.

- Oženjeni muškarci su jednostavno bolji partneri u vezi. Primećuju kada se ošišate, sredite nokte ili kupite lepu haljinu - rekla je ona.

- Uživam u pažnji i komplimentima, ali ne želim da ostanem zauvek sa njima. Zato sam imala astronomski broj ljubavnika – dodaje ona.

- Da sam htela da izlazim sa bolno prosečnim muškarcem, jednostavno bih otišla na Tinder - objašnjava serijska ljubavnica.

Gvenetin omiljeni tip ljubavnika su bogati, intelektualno orijentisani, širokogrudni muškarci.

- Dobila sam skupocenu odeću i nakit. Nedavno sam dobila auto i šarmantnu sliku Salvadora Dalija - rekla je Gvenet povrdivši da često dobija divne poklone od svojih ljubavnika.

- Trenutno uživam u prihvatanju umetničkih dela - kaže ona.

Ne mari za druge žene

Svesna je da su njeni pogledi na život i ljubav ne meti kritika, ali kaže da joj je svejedno.

- Ideja o sumornom, monotonom načinu života je nepodnošljiva - rekla je ona.

- Neke žene su ljute na mene. Jednom prilikom je jedna trudna poznanica čula da se viđam sa oženjenim muškarcem i okomila se na mene. Udarila me je i optužila da uništavam porodice. Nije morala da brine, nema šanse da se okrenem za njenim mužem. Razmišljam o ljudima koji me kritikuju i pitam se: 'Da li ste srećni kod kuće dok gledate jutarnje emisije? Ili žudite za uzbuđenjem, kao ja?' – pita ona.