30.05.2023.

17:28 >> 17:30

Foto: Printscreen tiktok

Magazin

PISTA UMESTO IGRAČAKA Ljudi u šoku zbog male manekenke (VIDEO)

Mala manekenka koja se krije iz naloga Chhi Chhi Shop korača pistama tako odvažno i  samouvereno, da bi joj Kendal Džener i Bela Hadid pozavidele. Ipak, ona ima samo pet godina i napravila je opštu pometnju na društvenim mrežama. Dok se njene drugarice igraju lutkama, "mala manekenka", kako su je nazvali korisnici TikTok-a, je uveliko zaposlena. 

Dok jedni komentarišu njeno neverovatno držanje i stav, drugi oštru osuđuju tretiranje dece na ovakav način. Kako kažu, mališanima nije mesto u takvom svetu.

"Ne, ona je samo dete", "Bolje od mnogih modela", "Da li ste normalni?!", "Ona treba da bude sa igračkama!", "Gde ode ovaj svet", "Previše je, ona je detence", "Neverovatno kako se ponaša, kao odrasla", "Ovo je užasno", glase samo neki od komentara koji kruže mrežama, prenosi mondo.

Ovu devojčicu na društvenim mrežama promoviše njena majka, objavljujući kako je obučena u najlepše komade odeće kakvi se ne često mogu videti na njenim vršnjacima. Pretpostavlja se da se njena majka bavi prodajom, pa artikle koje prezentuje na svom nalogu, devojčica rado nosi i reklamira, što sigurno utiče na prodaju.