12.06.2023.

10:14

Foto: TikTok/lindsaydonnelly2

Magazin

MUŽ JE IZJAVIO DA ONA NIŠTA NE RADI PO KUĆI: Odlučila je da zaista ne čisti 2 dana - odmah se POKAJAO (VIDEO)

Pojedini muškarci smatraju da ono što žena radi u kući, zapravo i nije posao ili da možda oni čak više učestvuju u preuzimanju kućnih poslova od njihovih lepših polovina.

Suprug tiktokerke Lindzi Doneli, naučio je na "teži" način da ceni ono što njegova žena radi u zajedničkom domu.

Kako je objasnila u snimku, koji je vrlo brzo postao popularan širom interneta, Lindzin muž je izjavio kako ona ništa ne radi po kući.

Nakon toga, žena je odlučila da zaista ne mrdne prstom, kada je čišćenje kuće u pitanju i to na dva dana. Možda vam dva dana ne deluje dugačak vremenski period, ali uz decu i supruga koji takođe nije ništa sklanjao, dva dana su bila dovoljna da nastane opšti haos.

Korpa za veš je bila prepuna, odeće je bilo svuda po sobi, igračke su takođe našle svoje idealno mesto na podu, a čak je i kupatilo bilo katastrofalno.

Lindzi je dokazala svoju poentu i suprug joj se kasnije izvinio, ali je njen naredni korak zbunio, ali i razočarao mnoge njene pratioce.

♬ This Is a Work of Art (Sketchy)

Lindzi je kasnije napravila još jedan snimak u kojem je nahvalila supruga i rekla da on čisti čak i više nego ona, pokazujući da joj je žao što je prvobitni video postao toliko popularan. 

- Tužno je što te je naterao ovo da staviš.

- Ma da, kao čisti više od tebe, pa kako je onda kuća dospela u ono stanje za samo dva dana, ako i on sprema.

- Ne ponižavaj se, prvi snimak je sve pokazao, zašto ga sada pravdaš - glasili su neki od komentara. 

Lindzi nije odgovorila njenim pratiocima, pa još uvek ostaje nepoznato zašto se odlučila na taj korak.