26.07.2023.

14:20

Foto: Shutterstock

Magazin

Mnogi nisu znali! Nakon raskida sa Ronaldom, Irina Šajk pretrpela ogroman gubitak

Irina Šajk je navodno izgubila 11 miliona pratilaca na Instagramu za samo 24 sata, nakon što se rastala od Kristijana Ronalda, koji je bio najpraćenija osoba na društvenim mrežama.

Ruski supermodel prvi put je upoznao portugalsku fudbalsku zvezdu na snimanju Armani reklame 2010. godine.

Zabavljali su se skoro pet godina, tokom kojih su zajedno putovali širom sveta, pa čak i pozirali za naslovnicu španskog Voga.

Međutim, do januara 2015. njihova romansa je završena.

Informer

Irina Šajk

- Možemo da potvrdimo da je Irina Šajk prekinula vezu sa Kristijanom Ronaldom - rekao je njen predstavnik za pagesix.com u to vreme, insistirajući da raskid nema nikakve veze s tim što se Šajk nije pojavila na 60. rođendanu Ronaldove majke, te novogodišnje noći.

- Bila je bliska sa njegovom porodicom tokom njihove veze. Sve negativne glasine u vezi sa Irinom i porodicom Ronaldo su potpuno lažne i nisu bile faktor u uzroku izlivanja -  rekao je predstavnik modela.

Više izvora je kasnije reklo da je Irina raskinula sa Ronaldom početkom 2015., nakon što je konačno poverovala u glasine da je igrač navodno imao brojne afere tokom njihove veze na daljinu.

Iako je Ronaldo te spekulacije nazvao "čistom fikcijom i laži", Irina je aludirala na njegovu neveru u nekoliko intervjua za "Hola":

Informer

Irina Šajk

- Naravno da više volim da budem sa nekim, ali sa pravim nekim - rekla je španskom magazinu u junu 2015. na pitanje da li više voli da ima partnera ili da bude sama.

- Vrlo je jednostavno. Morate biti verni svojoj drugoj polovini i ne imati tajne. To je moje pravilo - nastavila je ona i dodala da je njen idealni dečko "veran".

Irina je izlazila sa glumcem Bredlijem Kuperom do juna 2019. Njih dvoje imaju šestogodišnju ćerku Leu De Sein.