12.09.2023.

14:20

Foto: Shutterstock

Magazin

I nered može da otkrije karakter! Prepun sto krije strah od posla

Čak i oni koji vole red imaju slabe tačke kada je urednost u pitanju. Na osnovu njih psiholozi mogu da otkriju šta ih najviše muči u životu. Gde vi pravite najveći haos?

Ormar

Čeznete za starim vremenima. Neuredan ormar pokazuje da ste nostalgični i da i dalje fantazirate o danima kada ste bili mlađi, mršaviji ili srećniji... Možda vas stara odeća koju čuvate iako je ne nosite podseća na vreme kada ste se osećali kao da možete sve. Ne želite da je se rešite jer ne želite da nestanu osećanja koja vas asociraju na neke bolje dane. Da biste živeli punim plućima, pustite prošlost i usmerite misli na budućnost.

Informer

Neuredan ormar pokazuje da ste nostalgični

Sto

Slaba tačka vam je strah od obaveza. Hrpe papira i sitnica na stolu mogu biti izgovor za odugovlačenje i izbegavanje obaveza i odluke da se pokrenete i krenete dalje. Uvek kada zanemarite taj lom, zapravo izbegavate da se suočite s problemima ili novim poslovima. Ipak, odugovlačenje samo stvara pritisak jer neke stvari u životu ne možete da izbegnete, zato se bolje suočite s njima odmah i rešite ih.

Automobil

Vaš problem je što ne postavljate granice. Što je više nereda u automobilu, to je manje mesta u njemu za vas. Ova vrsta nereda otkriva da dopuštate da se stvari i ljudi usele u vaš život, pa i tamo gde ne bi trebalo. Nered u automobilu je često prvi znak da se osećate preopterećeno. To može biti dokaz da pokušavate da se oduprete potrebi da ponekad riskirate ili da nekom kažete ne.

Informer

Vaš problem je što ne postavljate granice

Ostava

Imate problema s osećajem krivice. Čuvate tamo svakakve stvari poput starih novina, polomljenih ukrasa ili suvenira koje ste dobili od prijatelja. Od same pomisli da je vreme da to odmah izbacite postaje vam još teže jer se osećate kao da brišete jedan deo svog života. Ostavite samo one stvari koje vas razvesele kada ih vidite.