Autor: Informer.rs

12.09.2023.

16:20

Foto: EPA

Magazin

Slavna pevačica nudi posao! Plata je 64.000 evra, a evo koji uslov morate da ispunite (VIDEO)

Popularna Australijanka, pevačica i vlasnica jednog od najvećih hitova trenutno, Kalji Minog, trenutno traži batlera koji će je pratiti u stopu na njenim putovanjima između starih i novih prebivališta u Velikoj Britaniji, Melburnu i Las Vegasu.

Raspisan je oglas za posao, a budući batler će morati da poznaje somelijerske veštine.

Predviđena godišnja plata za ovaj posao iz snova biće 64 000 evra godišnje. 

U poslednje vreme koju god radio stanicu da pustite čućete Kajli Minog i njen novi hit "Padam, padam". Ako ste na TikToku, uočićete brojne koreografije na ovu pesmu koje su posebno osmišljene i snimljene za ovu mrežu.

Nekadašnja velika svetska zvezda se novim hitom vratila u živžu interesovanja javnosti, a raspored joj je bukiran više nego ranije, pa je povećani broj putovanja veoma logičan.

Kako bi dobila pouzdano osoblje, Kajli Minog je angažovala agenciju da joj pronađe idealnog kandidata koji će je, za astronomsku platu, pratiti na putovanjima.

Još jedan uslov za batlera jeste da moraju biti somelijeri, pa se slavna pevačica nada da će uspeti da situaciju postavi po svojoj meri i ovde s obzirom na to da joj se ove godine mnogo dobrih stvari dogodilo u isto vreme,  kako je sama navela.