Autor: Informer.rs

10.10.2023.

09:22

Foto: Printscreen tiktok

Magazin

Kupili staru kuću, pa rešili da je renoviraju! U podrumu otkrili skrivena vrata iza kojih se nalazi nešto neverovatno (VIDEO)

Nakon što su ušli u prostorije, shvatili su da su prepune nepotrebnih stvari, nameštaja i bele tehnike. Kako bi se suočili s ovim haosom, morali su da angažuju specijalnu službu.

Kejti je izjavila da je njen sin morao da napuni čak četiri kontejnera starim stvarima, a nakon toga su morali iskoristiti još četiri ili pet kamiona s prikolicom kako bi se oslobodili nepotrebnih stvari. 

 - Kuća je polako počela otkrivati svoje tajne - objasnila je Kejti.

U podrumu otkrili skrivenu prostoriju

Iznenađenje ih je zadesilo kada su u podrumu otkrili skrivenu prostoriju koju ranije nisu primetili, a u njoj se nalazio stari zarđali sef.

 - Bio je ugrađen u betonski pod, ali ga nismo mogli videti zbog gomile automobilskih delova. Imao je dve brave i dodatni otvor -  objasnila je Kejti.

Ovo neobično otkriće Kejti je podelila sa svojim pratiocima na TikToku. Prvo su mislili da bi moglo biti reč o rezervoaru za gorivo ili septičkoj jami, ali im je položaj bilo sumnjiv.

Nakon što je više ljudi sugerisalo da bi mogao biti sef iz vremena Velike depresije iz 1920-ih i 1930-ih, Kejti i Dejvid su razmatrali da angažuju bravara kako bi ga otvorili. Međutim, Kejti je imala drugačiji plan.

Prazan sef

Odlučila je da nabavi minijaturnu kameru i umetnula je u otvor koji su prethodno napravili bušilicom. Na njeno razočarenje, a verojatno i razočaranje brojnih korisnika koji su bili znatiželjni što se nalazi unutra, kamera je snimila prazan sef.

Nažalost, ova priča nema uzbudljiv kraj, za razliku od slučaja "lovca na blago" iz Sidneja koji je nedavno pronašao veliki sef u vodi, u kojem su se nalazile neverovatne stvari.