26.10.2023.

21:40

Foto: Shutterstock

Magazin

Ne može im niko ništa! Kakve prijatelje treba da ima svaka žena?

Da bi bila zadovoljna i bez problema, svakoj ženi je potrebno pet tipova prijatelja, pokazalo je jedno istraživanje. Proverite da li se u vašem okruženju nalaze ovakve osobe.

Zabavljač

Za početak, treba vam prijateljica koja je raspoložena i nasmejana čak i kada vam nije do smeha. Takve osobe su u stanju da vas zabave i napune pozitivnom energijom. U društvu s njima ćete se opustiti, a što je važnije, podstaći će vas da uradite nove stvari kojih se možda plašite.

Informer

Uvek vam treba neka mudra savetnica

Mudra savetnica

Nije svako u stanju da vas posavetuje u pravom trenutku. Zato treba da imate prijateljicu od poverenja, dostupnu u (skoro) svakom trenutku. Ključ prilikom davanja saveta je da vas ona nikada ne osuđuje. Ona poštuje vaše pravo da uradite nešto i zna da ste to uradili iz samo vama poznatih razloga.

Stare prijateljice

Ne zaboravljajte svoje stare prijatelje, čak i ako ste stekli nove. To je zato što starom prijatelju ne morate previše da objašnjavate sebe. Dobar stari prijatelj poznaje vaš karakter i uvek će vas razumeti.

Informer

S drugom ćete stvari sagledati iz muškog ugla

Drug

Morate da imate bar jednog muškarca za prijatelja. Prednost je u tome što su oni u stanju da sagledaju stvari na logičan i racionalan način. Tako ćete videti i neke stvari iz muškog ugla.

Iskrena do kraja

Potrebna vam je prijateljica bez dlake na jeziku. Direktno će razgovarati s vama bez suzdržavanja. Od nje možete očekivati da vam kaže kada se ne slaže s vama ili oseća da neke stvari ne radite kako treba. Ona to sigurno neće raditi s namerom da vas uvredi, već zato što joj je stalo i uvek brine o vama.