31.10.2023.

08:30

Foto: Printscreen

Magazin

Radost se pretvorila u tugu! Deka je dao unuci neprocenjivi poklon za venčanje - Kada je videla šta je u koverti plakala je kao kiša

Baš to se desilo jednoj mladi posle svadbenog veselja, a kada je njena ispovest osvanula na društvenim mrežama, retko ko je uspeo da zaustavi suze.

- Udala sam se u subotu, a nisam ni slutila da ću toliko plakati na kraju dana svog venčanja, da mi neće biti dobro. Nakon što su se gosti razišli, moj suprug i ja smo počeli da otvaramo poklone, koverte i sve što smo taj dan dobili od prijatelja i rodbine - napisala je mlada.

Informer

Dok je otvarala poklone, jedna koverta joj je zapala za oko.

- Rukopis na jednoj koverti mi je odmah privukao pažnju. Bio je to rukopis mog dede. Odmah sam odlučila da proverim šta mi je deda dao za moju srećnu budućnost, a kada sam otvorila, iznenadila sam se. U koverti je bilo 5 evra, ali pored novca i pismo.

Anonimna nevesta priznala je da je zaplakala čim je pročitala prvu rečenicu.

Otkrila je da joj je deka napisao da je bio najponosniji i najsrećniji čovek na svetu, jer je gledao kako njegova unuka postaje samostalna žena i započinje da gradi svoju porodicu.

Informer

Ceo bih ti svet poklonio kad bih mogao, ali nemam više, ne mogu. Odvojio sam ovoliko - napisao joj je deka u pismu, a mlada je potom opisala kako se osećala:

- U trenutku me je obuzela velika tuga. Ražalostila me je poruka mog dede, koji je i tako star došao na meni bitan dan i dao koliko je mogao. Znam koliko mu je značilo da me vidi srećnu i zadovoljnu pored nekog čoveka, dočeka moju svadbu.Po mom mišljenju dovoljno mi je bilo samo što je tu jer mi to i ove njegove reči znače više i vrede nego da mi je u kovertu stavio 1.000 evra - napisala je mlada.