26.11.2023.

11:15

Foto: printscreen instagram video bryanjohnson_

Magazin

Milioner koji je podmladio svoj penis skinuo se go! Pokazao kako izgleda nakon tretmana, ovo su rezultati (FOTO)

Američki preduzetnik i milioner, Brajan Džonson, na Instagramu je objavio fotografije na kojima pozira potpuno go, dok u ruci nosi tegove.

- Smrt je bila moja jedina želja 10 godina. Depresija me držala u nesalomljivom stisku. Danas sam zahvalan što osećam neutoljivu žeđ za životom - napisao je u opisu.

Ovaj tehnološki mogul poznat je po tome što godišnje troši milione dolara na medicinske postupke koji će mu navodno obezbediti mladost, a nedavno se našao u fokusu javnosti kad je izjavio da je podmladio svoj penis za 15 godina.

- Dakle, imamo tu tehnologiju, imamo štap, vi sednete i onda tehničar koristi taj štap kojim u suštini šokira vaš penis preko akustične tehnologije - otkrio je u emisiji popularnog podkasta Stivena Bartleta, "The Dairy of A CEO".

Pohvalio se kako on ne pati od erektilne disfunkcije.

- Ja imam savršene rezultate u svim kategorijama. Međutim, pitali smo se šta će biti ako primenimo taj fokusirani šok i hoće li on u osnovi podmladiti penis i pojačati noćne erekcije -  rekao je.

Kaže da je šokiran rezultatima.

- Radim to dva meseca i subjektivno iskustvo mi govori da je moj penis recimo 15 godina mlađi. Još uvek smo u ranim fazama istraživanja, treba još mnogo toga da izmerimo, dobijemo još mnogo podataka pre bilo kakvih tvrdnji - ispričao je.