17.12.2023.

20:00

Foto: Reuters

Magazin

Opra konačno smršala nakon 25 godina ismevanja njene težine! Tajna je u... (VIDEO)

Opra Vinfri (69) odnedavno privlači pažnju svojom izvajanom figurom, a sada je priznala da je godinama kritikuju zbog viška kilograma.

'Ruganje je trajalo 25 godina'

Najgore joj je, kaže, bilo dok njen tok-šou 'Šou Opre Vinfri' prikazivan na televiziji.

- Ismevanje moje težine traje već 25 godina i već je poprimilo formu javnog sporta. Sa stvarima koje su se pričale o meni i šalama koje su se o meni zbijale, nisi mogao tek tako da se izvučeš - rekla je ona u intervjuu za People.

Osetila stid i tugu

Istaknula je i trenutak sa početka karijere kada je završila na naslovnoj strani jednog magazina, a modni kritičar g. Blekvela je već u naslovu ismevala njenu težinu.

- Nisam bila ljuta. Jednostavno sam to prihvatila kao istinu i svoju krivicu. Osećala sam tugu i stid, ali u tom trenutku ljutnja mi nije bila na pameti - priznala je.

Bavi se sportom i promenila je ishranu

U poslednjih 15 meseci uspela je da smrša više od 20 kilograma, a priznala je da se konsultovala sa lekarima. Pomogli su joj u borbi sa kilogramima i prepisali lekove koje i danas koristi. Aktivno se bavi sportom, a promenila je i ishranu.

- Posle operacije kolena počela sam da planinarim i svake nedelje sam sebi postavljala novi cilj. Osećam se snažno i živo posle mnogo godina. Svaki dan pijem dosta vode, a poslednji obrok mi je oko 16 časova – objasnila je ona.