Autor: Informer.rs

27.01.2024.

08:10

Foto: Pixabay

Magazin

Kupio je ostavljeni kofer na aukciji! Kada ga je otvorio, zinuo je od čuda (VIDEO)

Mladić po imenu Derik i ranije je kupovao napuštene kofere, ali nikad u njima našao ništa vredno. Prilikom poslednje kupovine, nadao se da će imati više sreće, piše The Sun.

- Primetio sam da ovaj prvi džep ima pokvaren patent zatvarač i da je već malo otvoren, što nije dobro - rekao je Derik na početku svog Tiktok videa.

Počeo je tako što je otvorio prednje džepove, izvukao sredstvo za dezinfekciju ruku, balzam za usne, olovku, šminku i sat. '

- Nema šanse, pa to je Guči sat! Nemam pojma da li je ovo original, ali ako jeste, to bi bilo kul i definitivno vrednp. Moram to da proverim.

Zatim je prešao na glavni deo prtljažnika i video Ajped na vrhu.

- Ups, nema zaštitne torbe. Iznenađen sam da nije pokvaren - rekao je Derik.

- Ali videćemo da li će se uključiti kasnije -dodao je on.

Informer

 

Tu je bio i fen za kosu, čizme sa potpeticom i gomila nove odeće sa etiketama. Ali situacija se zahuktala kada je na dnu kofera pronašao novčanik.

- Luj Viton?' - rekao je Derik.

- Ljudi, kako da proverim da li je ovo originalno?'- dodao je on.

Prilikom uspešnog preturanja po koferu video je nešto što je ličilo na Pradinu tašnu.

Ljudi su brzo komentarisali video, a jedan je napisao: „Vau, sjajno otkriće!“, dok je drugi dodao: „Luj Viton izgleda stvarno jer je spoljašnja koža izlizana i ima tamniju narandžastu boju koju dobija kada se nosi.“ „To je stariji Guči sat, ali nema veze... Volim Guči, zato ga čuvajte i uživajte u njemu“, rekao je treći.