Autor: Informer.rs

20.01.2024.

09:12

Foto: Pixabay

Magazin

Misteriozno stvorenje isplivalo na plaži! Ribari nisu mogli da veruju svojim očima - šok na mrežama (FOTO)

Jezivu scenu na plaži Piko de Oro u Sentli, primorskom gradu u zalivskoj državi Tabasko, primetili su lokalni ribari. Telo mrtvog stvorenja ležalo je u vegetaciji u uznapredovalom stanju raspadanja.

Na slikama je jasno vidljivo da životinja poseduje četiri uda, ima izduženu glavu, kao i niz oštrih zuba, uključujući i jedan značajno veliki očnjak.

Fotografije zveri brzo su postale viralne na više platformi društvenih medija i izazvale zabrinutost među lokalnim stanovništvom.Ipak, stručnjaci su pokušali da otklone strahove ukazujući da životinja koja se raspada ima sve karakteristike foke. Takođe, ribari veruju da je u pitanju foka.

Za sada nije poznato da li su lokalne vlasti stigle da uklone leš sa plaže koja se nalazi jugozapadno od odmarališta Кankun i Tulum.

Podsetimo se da su ostaci džinovske ajkule pronađeni na plaži na jugozapadu Velike Britanije. Lešina, koja je bila dugačka oko četiri i po metra, otkrivena je na ušću Liverpulskog zaliva, pa je morala biti premeštena uz pomoć viljuškara.