25.01.2024.

17:10

Foto: Instagram/amberjsweetheart

Magazin

Nisam imala odnose 2 godine! Devojka tvrdi da je toliko zgodna da se muškarci plaše da joj priđu (FOTO)

 

Amber Johansen iz Švedske otvorila je dušu o svom slomljenom srcu i otkrila da nije bila na sastanku dve godine. Veruje da se muškarci boje da joj priđu jer je veoma lepa i ima posao modela.

Nestrpljivo želi da pronađe gospodina "Pravog" i stane na kraj sušnom periodu, prenosi The Sun.

- Nisam bila na sastanku niti imala seks dve godine, nisam u celibatu svojom voljom, jednostavno ne mogu da pronađem pravog tipa. Moj izgled koči moj ljubavni i seksualni život, većina momaka se boji da mi priđu. Poslednji put kad sam pokušala organizovati sastanak, dečko mi je otkazao u poslednjem trenutku. Iskreno mislim da je bio prestrašen mojom lepotom - objašnjava.

Prema njenim rečima, muškarci su joj rekli da ju ne shvataju ozbiljno i da bi im bilo neugodno da budu s njom.

- Pokušala sam s aplikacijama za sastanke, ali osećam da su momci zainteresovani za seks sa mnom, više nego za stvarno upoznavanje - dodaje Amber.

Ona se nada da će pronaći ljubav s Britancem, jer tvrdi da Šveđani nisu dovoljno "viteški" i da su "škrti s novcem". 

- Volim Britance! Volim njihov naglasak i drsko ponašanje. Tražim nekoga s inteligencijom, ljubaznošću, dobrim manirima i nekoga ko nije jeftin, moj najveći problem sa švedskim muškarcima je nedostatak viteštva. Nažalost, u mojoj domovini, momci žele da dele račun 50/50 i ne volim to, pogotovo na prvom sastanku, ne smeta mi da platim za sebe ili sastanak, ali to je princip - dodaje ona.

Da li biste voleli da je Amber vaša devojka?